Miopia se vindeca natural. Sfaturi utile

miopia-se-vindeca-naturalIata cateva sfaturi pentru a vindeca miopia natural:

In primul rand, pentru a vindeca miopia natural, poti sa apelezi la cateva exercitii de relaxare a ochilor.

Iata un exercitiu simplu care te ajuta sa vindeci natural miopia:  Maseaza-ti cu degetul inelar zona din jurul ochilor.

Miopia se vindeca natural, dar este nevoie ca ochii tai sa fie relaxati. Daca trebuie sa petreci mai mult de 6 ore la calculator sau citind, ochii tai vor obosi. De aceea, este bine ca in timpul unor astfel de activitati sa faci scurte pauze in care sa-ti odihnesti ochii prin exercitii.

Miopia se datoreaza unei focalizari incorecte a imaginii deoarece globul ocular al persoanelor cu miopie este mai alungit posterior.Miopia  se manifestă prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la distanţă mare permiţând doar distingerea obiectelor situate la o distanţă apropiată.

Pentru a vindeca miopia natural este important sa renunti la ochelari si sa te ambitionezi sa-ti recapeti vederea clara.

„Dietele defecte si malnutriţia joacă un rol important in producerea de tulburari glandulare şi alte tulburări care dau naştere la miopie. O dieta care este ridicat în glucide, amidon si zaharuri, si saraca in proteine ​​si grasimi, favorizează dezvoltarea de miopie. Este foarte probabil ca astfel de diete sa creeze un deficit de vitamine, iar acest deficit sa agraveze efectele.

Lipsa de vitamina A afecteaza in mod direct starea tesuturilor oculare. De asemenea, duce la distrugerea vederii printr-o deprivare senzoriala. De aceea, pentru a vindeca miopia natural este nevoie sa consumi alimente bogate in vitamina A.

Miopia se vindeca natural de asemenea daca adaugi in dieta ta vitamina B deoarece un deficit de vitamine B, rezulta într-o perturbare profundă a schimbului de apă-sare a organismului cunoscut sub numele de Beri-Beri. Chiar şi formele mai uşoare de acest deficit ar putea exercita o influenţă profundă asupra nervului optic şi vederii. Aceasta determină, de asemenea, o flux crescut de lichid în ochi, care induce fie la glaucom, miopie sau alte defecte ale ochilor din acest grup.

O dieta adecvata poate fi de mare ajutor pentru a vindeca natural miopia. Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, în special bogate în vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E si zinc. Evitaţi toxine precum alcoolul sau tutunul. Aceasta dieta are proprietati antioxidante si ajuta la eliminarea radicalilor liberi care pot afecta sănătatea ochilor.”

Sursa: http://www.retetanaturista.ro/remediu-naturist/miopie-200.html

Informatii despre cum poti vindeca miopia natural:

 

 

Lasă un comentariu