Almanah medical.ro

Miopia se vindeca natural si este alegerea cea mai buna daca vrei o vedere neincetosata fara lentile. Daca vrei sa vezi bine cu ochii tai si sa iti fie necesari ochelarii vezi cum sa iti imbunatatesti vederea.

„Cu o istorie ce începe cu 5.000 ani în urmă, înChinaantică, acupunctura reprezintă un mijloc de ameliorare sau vindecare prin mijloace naturale. Acupunctura completează medicina modernă, nu o substituie. Ea face parte din ceea ce numim astăzi medicina integrativă, care înglobează, într-un tot unitar, medicina clasică (alopată) şi medicina complementară. Domeniul predilect de acţiune al acupuncturii îl reprezintă tulburările funcţionale fără substrat lezional organic, acolo unde alopatia are puţine resurse de acţiune. Acupunctura face uz de propriile resurse de vindecare ale organismului, fără să aducă în acest scop nici un element străin. „Terapia prin ac” nu este însă doar o tehnică medicală, ci este un concept, un sistem de teorii coerent legate, având la bază gândirea filozofică a Chinei antice şi reprezentând în esenţă o manevrare a propriilor energii. Învelişul cutanat se cunoaşte astăzi că este nu numai o interfaţă între om şi cosmos, ci are un rol de …Almanah medical.ro

Sportul pentru macar 10 minute pe zi scade tensiunea din ochi cu 15% prin intarirea muschilor oculari de a elibera tensiunea si astfel contribuie la in a vindeca miopia. Invata ce alte activitati ajuta la imbunatatirea vederii.

Miopia se vindeca natural:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s