Ochii cei mai dragi din lume ai tai | Psychologies

Imbunatatirea vederii natual la miopie este cea mai buna alegere cand vine vorba de o vedere neincetosata fara lentile. Daca si tu esti interesat sa vezi clar cu proprii ochi si sa nu trebuiasca sa mai porti ochelarii afla cum sa iti imbunatatesti vederea.

„In ingrijirea zilnica nu dam suficient de multa importanta vederii, desi ochii sunt organe esentiale si sensibile, ale caror structuri se pot degrada in timp. Cel mai mare inamic al ochilor pare sa fie varsta: cu trecerea anilor, elasticitatea unor structuri oculare si functiile nervilor optici scad, iar riscul unor boli precum cataracta, glaucomul sau hipermetropia creste considerabil. Dar exista si alte cauze ce trebuie luate in considerare atunci cand vine vorba de afectiuni oftalmologice sau doar de banala vedere incetosata: fumatul, alcoolul, viata sedentara, bolile cardiace sau metabolice, un nivel ridicat al colesterolului, nepurtarea ochelarilor de vedere…Ochii cei mai dragi din lume ai tai | Psychologies

Activitatile sportive pentru un minim de 10 minute pe zi reduce tensiunea oculara cu 15% prin intarirea muschilor ochilor de a elibera tensiunea si asa ajuta la sa vindeci miopia. Invata ce alte obiceiuri ajuta la imbunatatirea vederii.

Miopia se poate vindeca natural:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s