VEDERE SANATOASA :: medicina

Miopia se poate vindeca natural si este cea mai buna alegere cand vine vorba de o vedere buna fara ochelari. Daca vrei sa vezi perfect cu proprii ochi si sa iti fie necesari ochelarii citeste cum sa iti imbunatatesti vederea.

„Pentru imbunatatirea vederii puteti sa folositi si plafffe, concomitent cu folosirea exercitiilor speciale. – Luati un mar copt, scoateti cu lingurita sau cutitul putin miez. In adancitura turnati miere de albine subtire. In partea de jos a marului faceti 3 gaurele cu un ac gros pana la miere. Marul se aseaza pe un pahar. Sucul care se aduna in pahar se foloseste ca picaturi in ochi (1 mar pe zi), timp de 2-3 luni zilnic, pana cand vederea devine normala. Nu trebuie sa va temeti daca va ustura putin de la picaturi. – Adunati flori de cartofi (desigur care nu sunt stropite cu nimic), uscati-le la umbra (nu la soare si nici in cuptor). Intr-o lingurita cu apa introduceti 2 floricele. Incalziti lingurita la…VEDERE SANATOASA :: medicina

Activitatile fizice pentru un minim de 10 minute pe zi scade tensiunea din ochi cu 20% prin imbunatatirea capacitatii muschilor ochilor de a inlatura tensiunea si astfel ajuta la in a vindeca miopia. Invata ce alte activitati te ajuta sa vezi bine.

Miopia se vindeca in mod natural:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s